Bilder fra Hallsjøen

 

 

Her er forfatteren på isfiske en finn sommerdag sist i juni(!!). En periode på dagen beit det godt og vi tok fleire flotte røyer på rundt 2 kg.

 

 

 

En som er glad i Hallsjøen med omegn er kraftverksutbygger Johan Sandberg. Her er han ved Hallsjøkåken med ettermiddagens dagens fangst tatt på fluestang i Hallsjøen.

Sida tidlig på 90-tallet har det vært ei årlig bridgeturnering i "øverkåken" på Hallsjøen. Her sees en del av den hårde kjerne. Fra venstre undertegnede, Helge Teveldal og Steinar Nilssen. Fotograf er fast turneringsleder Johan Sandberg. Ellers har bridgeberømtheter som Oddvar Rian og Christer Kristoffersen deltatt i turneringa.

 

Her er et bilde fra ei bridgetreningssamling på Hallsjøen høsten 2004. Til venstre den elegante bridgespiller John Falstad, og til høgre Hallsjøkongen sjøl: Johan Sandberg.
Sommeren 2006 hadde vi treningssamling på Hallsjøen før Bridgefestivalen på Lillehammer. Her er et bilde fra den fysiske treninga; Topptur på Hallsjøfjellet (994 moh) Her er John Falstad med sin kjære Tassen og Steinar Nilssen. I bakgrunnen ser vi Storkjølhaugen, 1272 moh. Johan Sandberg var ute med fluestanga og sikra oss en herlig middag før kveldssesjonen med bridge tok til